Traditionele IT

Adviseren, Ontwerpen, Implementeren en beheren

Traditionele IT volgens ITenso is de regie van de IT volledig in eigen hand houden. Echter is het voor een organisatie (bijna) niet te doen om zelf volledig op de hoogte te blijven van nieuwe technieken en software. Hierbij kunnen wij u van dienst zijn. Wij kunnen u van begin tot eind begeleiden.

Advies

Voldoet uw ICT infrastructuur aan uw wensen, zodat het een optimale bijdrage kan leveren aan de slagvaardigheid van uw onderneming? Is uw ICT infrastructuur klaar voor de toekomst? Kan het goedkoper?

Adviseren is luisteren naar wensen, stellen van vragen, opvangen van signalen, doen van voorstellen, beantwoorden van vragen en schetsen van nieuwe mogelijkheden. Wij zetten mogelijkheden, waar je zelf niet aan denkt of aan toekomt, op een rij. Wij gaan op zoek naar verbeteringen en dragen kennis over, waardoor zaken beter lopen, u kunt besparen op kosten of iets wat eerst niet mogelijk was wel mogelijk maken.

Iedereen en elke onderneming is anders. Wat wel en niet binnen uw onderneming toepasbaar is, blijkt pas nadat de juiste vragen zijn gesteld. Automatisering is zoveel meer dan boekhoudpakketten en tekstverwerkers. Met de juiste producten en ondersteuning is er zoveel meer mogelijk.

Een onderneming moet op de hoogte zijn van de mogelijkheden en de ontwikkelingen. Totale stilstand is achteruitgang. Wij helpen u door het beantwoorden van de vele vragen die er in de loop van de jaren komen.

Ontwerp en Implementatie

beheer

Voor iedere onderneming is continuïteit een top prioriteit. Er mogen zich geen situaties voordoen waardoor de onderneming stil valt. En als er iets fout gaat moet er onmiddellijk worden ingegrepen om alles weer zo snel mogelijk op gang te krijgen. Kostenbesparing is nauw verbonden met continuïteit. Als de kosten uit de hand lopen en de financiële positie verzwakt moet je vraagtekens zetten bij de continuïteit.

Beheren is het uit handen nemen van zorgen. En in geval van calamiteiten snel oplossen van problemen, door specialisten die snel de juiste stappen maken en de kosten hierbij goed in de gaten houden.

U kunt een beheerder per uur en per dagdeel inhuren. Een dagdeel is een blok van vier uren, voor of na de middag. Dagdelen zijn willekeurig in te plannen, maar ook volgens een schema opdat dezelfde beheerder regelmatig bij u langs komt. Door per dagdeel een beheerder in te huren heeft u, op afgesproken tijden, de beschikking over een specialist die regelmatig werk uit handen zal nemen.

De kosten voor het inhuren van een beheerder verdient menige onderneming snel terug door een toename van de productiviteit. Het beheer kan op verschillende manieren worden geïnterpreteerd. ITenso heeft de keuze uit vaste en flexibele inhuurtijden. Het beheer kan bij u op locatie worden uitgevoerd, maar ook via beheer op afstand. En we kunnen afspraken maken binnen welke tijden en hoe snel we bij calamiteiten ondersteunen.

Neem eens contact op voor een vrijblijvend advies of offerte.

Neem contact op

In het kort

Advies

Uw vraag is onze uitdaging. Wij hebben ruime ervaring om uw vraag om te zetten in een helder en duidelijk advies. Hierbij houden wij niet alleen rekening met de beste oplossing op de markt, maar ook dat de oplossing in verhouding ligt met de investering.

Ontwerp

Een ontwerp sluit nauw aan op het advies. Het ontwerp kan een blauwdruk zijn van een compleet netwerk.

Implementatie

De implementatie is het daadwerkelijk installeren en configureren van zowel hard- en software.

Beheer

Beheer van uw IT betekent zorgeloos werken voor uw medewerkers. Wij kunnen alle beheer van de IT van uw organisatie op ons nemen, maar we kunnen ook als “sparring-partner” van uw eigen IT medewerkers en/of als 2e of 3e lijns support dienen.